Ik was altijd al bezig met dingen organiseren en regelen, zo had ik tijdens de middelbare school een jeugdhonk waar zo ongeveer heel Hilversum zeven dagen per week terecht kon en organiseerde ik voor mijn profielwerkstuk een groot feest voor verstandelijk beperkten in samenwerking met Sherpa. Tijdens mijn eerste studie, Hotel- en Eventmanagement aan de Hoge Hotelschool ontdekte ik voor het eerst mijn passie voor hospitality. Ik merkte dat ik zowel de organisatorische kant als het leveren van een beleving aan de gasten prachtig vond. Ik heb met eigen ogen ervaren dat het personeel het verschil maakt, dit geldt voor bijna alle sectoren, maar hospitality in het bijzonder. Via een studie Chinastudies in Leiden, het opkopen van wijnkelders en foodtrucks zijn we uiteindelijk in de event/uitzend/bemiddelingsbranche terecht gekomen. Dit bleek voor ons een gouden greep, want dit waar wij goed in zijn. Voor de werknemers en zzp’ers leveren we de flexibiliteit van een platform en voor de opdrachtgevers hebben we de persoonlijke aandacht van een klein bedrijf. Dit is dan ook waar wij voor willen blijven waken! Hoe snel je ook groeit, de kwaliteit van de diensten en services die je levert moet hetzelfde blijven.